Door de corona crisis dit jaar geen nesten meer omdat de meiden te oud worden en wat ik daarna doe zie ik nog wel. Voor nu verwijs ik iedereen door naar rattery van hamelen (zie de links)De rittens kosten € 17,50 per stuk en gaan alleen per minstens 2 weg (of je moet aan kunnen tonen dat je rittens thuis hebt waar het ukkie bij komt te wonen)

Na het irritante impulsief reserveren van mensen die als het eenmaal zover is dat ik de rittens op hun naam zet zij afzeggen omdat ze al naar de dierenwinkel zijn gerent en dus geen geduld hadden , heb ik besloten dat :
2 rittens reserveren is 1 ritten vooruit betalen, afzeggen zonder ECHTE reden ben je je centjes kwijt, heb ik te weinig
rittens krijg je je centjes gewoon terug.
Ik heb geen voorraad zoals een fokschuur met beestjes in kleine bakjes die maar nest na nest krijgen tot ze er uitgeput dood van omvallen (ja dat koop en steun je met je koop in die fijne dierenwinkel) dus je zult wel eens geduld moeten hebben en anders ben je mijn met zorg opgevoede lieve ukkies niet waard !

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Mannen versus vrouwen:
Mij wordt vaak gevraagd wat de voor en nadelen zijn van de geslachten............... tja wat moet ik daar nu op antwoorden.
Ik zelf zie niet zo veel nadelen bij beiden geslachten alhoewel de meiden natuurlijk eerder kans hebben op mamatumoren en dat is wel een heel groot nadeel als ik eerlijk ben .
Mannetjes stinken ook niet meer dan vrouwtjes , ik weet niet hoe dat de wereld in is geholpen maar als je niet schoonmaakt stinken ze allemaal net zo erg want een rat ruikt niet naar viooltjes.
Wil je ratten die op je schoot, nek, bank etc in slaap vallen en gezellig bij je liggen dan zou ik persoonlijk voor mannen gaan want die zijn vaak
als ze iets ouder worden rustiger/luier dan vrouwtjes die druk zijn met nieuwsgierig zijn (wat ik dan weer leuker vind omdat ze leergieriger zijn naar mijn persoonlijke mening).
Mannen worden vaak ook flink groter dan vrouwtjes dus daar moet je ook wel een beetje rekening mee houden als je hamstertjes verwacht hahaha.


Waarschuwing: rattenkooi Remy is totaal ongeschikt als rattenkooi en gaat op den duur veel kosten aan Dierenartsbezoekjes ivbm onder andere het voor de rat vreselijk pijnlijke Bumblefeet , dus laat je deze walgelijke kooi nooit aansmeren door een onwetende dierenwinkel !!