In Juli een dekking met DUCHESS en 30str LOKI  Marter ,verwacht Japjes, bontjes, berken , roodoog/donkeroog ,een toverballen nest dus .De rittens kosten € 15,00 per stuk en gaan alleen per minstens 2 weg (of je moet aan kunnen tonen dat je rittens thuis hebt waar het ukkie bij komt te wonen maar liever 2 tegelijk) en minstens 120 gram wegen maar dat is met 6 weken meestal wel.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Mannen versus vrouwen:
Mij wordt vaak gevraagd wat de voor en nadelen zijn van de geslachten............... tja wat moet ik daar nu op antwoorden.
Ik zelf zie niet zo veel nadelen bij beiden geslachten alhoewel de meiden natuurlijk helaas eerder kans hebben op mamatumoren waardoor ze vaak jonger sterven en dat is wel een heel groot nadeel als ik eerlijk ben .
Mannetjes stinken ook niet meer dan vrouwtjes , ik weet niet hoe dat de wereld in is geholpen maar als je niet schoonmaakt stinken ze allemaal net zo erg want een rat ruikt niet naar viooltjes.
Wil je ratten die op je schoot, nek, bank etc in slaap vallen en gezellig bij je liggen dan zou ik persoonlijk voor mannen gaan want die zijn vaak
als ze iets ouder worden rustiger/luier dan vrouwtjes die druk zijn met nieuwsgierig zijn (wat ik dan weer leuker vind omdat ze leergieriger zijn naar mijn persoonlijke mening).
Mannen worden vaak ook flink groter dan vrouwtjes dus daar moet je ook wel een beetje rekening mee houden als je hamstertjes verwacht hahaha.


Waarschuwing: rattenkooi Remy is totaal ongeschikt als rattenkooi en gaat op den duur veel kosten aan Dierenartsbezoekjes ivbm onder andere het voor de rat vreselijk pijnlijke Bumblefeet , dus laat je deze walgelijke kooi nooit aansmeren door een onwetende dierenwinkel !!