Nestjes verwacht in December als de natuur meewerkt natuurlijk.           De meiden gaan eind november naar hun date.


De eerste planning voor het I-nest zal zijn tussen mijn Zoë en prachtige Ruski van Rattery van Hamelen.
Ze zijn beiden geweldig effen op kleur en de vacht van Zoë is eindelijk weer eens een ouderwetse rex zonder gedonder van harley erdoorheen en dat maakte voor mij ook de keuze gemakkelijk.
Als de natuur meewerkt wordt dit hele nest dus Russisch blauw en gemengd dumbo - gewoonoor - glad en rex beharing.
Ik moet er wel even bijvertellen dat als er maar 2 rex meiden in het nest zitten dat die hier blijven want ik wil absoluut doorgaan met rex.


Bij de Planning voor het J-nest twijfelde ik zwaar tussen Saffron en Lillith , maar het wordt het Lillith, ik hou van het lichte Champagnekleurtje en haar karakter is super zoals ik een ratje graag heb.
We maken kans op een toverballen nest want ze komt uit een zwarte vader en een burmees moeder , maar gekoppeld met siamees zou er via de moeder van Lillith siamees of burmees in het nest kunnen zitten (maar Champagne is een zwart verdunning dus kan nog leuk worden dit nest haha) .
Maar dat is voor nu even koffiedik kijken , gewoon wel weer eens leuk een verrassings nestje.