18 december is Zoë bevallen van  7 ukkies- R-blauw Rex en gladhaar26 december


24 december


23 december


22 december , ik blijf bij 2 heren en 5 dames  en bij de dames allemaal rexjes de 2 heren gewoon haar.
De foto's zijn niet zo scherp want moest even snel , maar ik wil jullie wel op de hoogte houden met hoe snel het alweer gaat na 4 dagen.


dag 2 - onder voorbehoud 5 meiden en 2 jongens, maar hou me er nog niet 100% aan vast hoor.


18 december - Dag 1 de kleine ukkies van het I nest


19- dec.
Ik was vanmorgen even kijken bij Zoë en haar kids en het 8e ukkie dat bij de geboorte al niet meekwam heeft het toch niet overleefd ook al dacht ik gisteren dat het wel bij zou trekken (zie foto's) alles had een melkbuikje, maar mama heeft het ritten vannacht ver uit het nest gegooid dus ik denk dat er iets mee aan de hand is geweest en dat voelen dieren beter aan dan wij mensen.
Laten we hopen dat het met de overgebleven 7 iniminieratjes wel allemaal goed blijft gaan, ze drinken goed en piepen mega dus tot zover geen bijzonderheden.
Er zullen mensen die uit dit nest blauwe ratjes wilden denk ik wel teleurgesteld zijn omdat het er maar 7 zijn , maar we hebben Lillith nog natuurlijk en wat daar uit gaat komen zal vast ook geweldig zijn en aan kleurtjes shoppen doen mijn reserveerders niet dus gelukkig hoeven ratjes niet in het interieur te passen hahaha (sorry sarcasme) maar moeten ze lief zijn.