Samenwerking met Rattery van hamelen

Zoals iedereen al is opgevallen denk ik intussen, is dat ik een samenwerking ben aangegaan met rattery van Hamelen in Breda.
In de loop der maanden is er via een andere vriendin van mij een vriendschap ontstaan tussen Astrid (de stuwende kracht achter de rattery) en mij en eigenlijk zijn we het op de meeste vlakken eens.
Ow voordat er weer roddels in het circuit komen, nee ik heb geen ruzie met de ratteries waar ik voorheen alles mee samen deed maar het is even tijd om een frisse wind door mijn kooi te laten gaan naar mijn persoonlijke smaak en als Astrid toevallig de dekman niet heeft die ik voor ogen heb kan ik gewoon bij een andere bevriende rattery terecht .
Natuurlijk blijft mijn vriendin Julie mijn dependance want ik wil ten aller tijden dekmannen in reserve houden als er iets mis gaat en de lijn super blijkt te zijn, ik heb al zo veel lijnen weggegooid zien worden waar de ratten bijna 3 jaar van werden dat ik dat vreselijk vind want uiteindelijk willen we graag dat de beestjes ouder worden dan de meestal voorkomende 2.0/2,3 jaar.
De eerste samenwerking met Astrid is dus goed verlopen en we hebben denk ik 2 supernestjes gekregen en de volgende nesten zijn we aan het bekokstoven , maar dat duurt nog wel een paar maanden hoor.
Dus mensen er is geen ruzie of zo met de andere ratteries, nee ik wilde gewoon even iets anders dus tja dan gaan we er gewoon voor en kijken wat het allemaal brengt .

eerste nest van de samenwerking R.Blauw rex / gladhaar
eerste nest van de samenwerking R.Blauw rex / gladhaar
2e nest van de samenwerking hele nest zwart .
2e nest van de samenwerking hele nest zwart .