Lillith is 22 december bevallen- Het hele nest is Ier en 3 effen rittens.
26 december en de kleur/tekening nog steeds een raadsel


25 december , de kleur is me een raadsel, ik heb nog nooit een burmees dekman gehad dus ik weet niet of dit een typisch burmees nest is.
Ik zie van bovenaf geen tekening en geen witte puntjes aan de staarten dus ik zou bijna zeggen dat ze allemaal effen zijn (maar ik vermoed alles blauw en ik denk af en toe een verdwaalde hus te zien , maar ik kan me ook vergissen natuurlijk) .
Maar hopelijk geven mijn collega's op mijn FB site even de uitslag hahaha .


24 december:
Zoals ik nu kan zien zijn er in het nest van Lillith 8 vrouwen en 6 mannen dus ik ga reserveerders voor mannen teleur moeten stellen zoals het er nu uit ziet (kan me natuurlijk vergissen want het is nog zoooooooo klein), vrouwen zijn er dus nog 2/3 vrij.
Qua kleur kan ik er ook nog geen chocola van maken ze zijn nog steeds licht van kleur en het lijkt een beetje robijnoog maar dat kan natuurlijk nog gewoon veranderen straks.
Maar ik zie nog geen enkel spoor van een tekening of zo dus we gaan alles nog steeds af moeten wachten.


Nachtje later en Lillith doet het super, naar mij zijn allebei de moeders meer dan lief dus dat is ook wel een leuk dat ik geen pleisters nodig heb haha.
Maar alle rittens hebben melkbuikjes , zijn lichtroze en ik heb geen idee wat het gaat worden want zo te zien geen enkele roodoog in het nest .
Nou ja na een dag of 3 komen er tekeningen als die er al zijn natuurlijk , als het allemaal burmees is dan zijn ze egaal, maar berkjes, husjes, japjes en andere bontjes zou allemaal nog kunnen natuurlijk.


Lillits J-nest geboren 22 december rond 17:30 14 ukkiesWe maken kans op een toverballen nest want Lillith komt uit een zwarte vader en een burmees moeder 30 november is dan eindelijk de dekking ingezet dus als alles goed gaat komen er tussen 22 en 24 dec kerstkindjes van dit mooie stel en er kan werkelijk van alles uitkomen maar ik verwacht Burmees, siamees en zwart (alles dumbo )
Maar dat is voor nu even koffiedik kijken , gewoon wel weer eens leuk een verrassings nestje.