Waarom kies ik om een mismarked Bles Japje in te zetten?
Het karakter van Duches kan en màg ik niet verloren laten gaan , als ze maar 10% van dit karakter doorgeeft aan haar kinderen hebben de nieuwe baasjes (en ik zelf) vreselijk lieve knuffeldroppies in huis en daar doen we het voor natuurlijk.
Ze is ook nog eens prachtig lang slank van bouw dus eigenlijk werkt alles mee , we hebben een paar stambomen uitgeplozen ivbm het zwart want anders hebben we straks alleen maar zwarte Japanners en ik zou toch het liefst een paar verschillende kleurtjes in het nest willen.
Inge en ik hebben gekozen voor een Marter prins 30 str LOKI ook al zo een onbeschaamde knuffelaar en de kans is een toverballen nest met van alles wat.
Maar het aller belangrijkste is voor mij dus het karakter van deze twee kanjers want zulke  knuffelaars kom je niet iedere week tegen zeg maar.


Floki stamboom
Floki stamboom