In december 2019 worden er weer 2 nestjes verwacht in de rattery !


Lieve toekomstige rattenslaafjes , hou er aub rekening mee dat je reserveerd bij een rattery en dat het voor kan komen dat er niet genoeg rittens zijn en je dus misgrijpt uit een nest of dat er een meisje niet zwanger raakt .


De rittens kosten € 17,50 per stuk en gaan alleen per minstens 2 weg (of je moet aan kunnen tonen dat je rittens thuis hebt waar het ukkie bij komt te wonen)
Ik persoonlijk (maar is persoonlijk) raad altijd 3 ukkies aan want als er 1 ziek wordt of sterft dan zit de ander niet alleen, maar is mijn persoonlijke mening dus moet iedereen zelf weten .
Voor updates na de dekking kun je het beste gewoon lid worden van de FB groep (zie links) want daar ben ik meestal wel dagelijks met mijn updates vanaf de dekking en geboorte.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Mannen versus vrouwen:
Mij wordt vaak gevraagd wat de voor en nadelen zijn van de geslachten............... tja wat moet ik daar nu op antwoorden.
Ik zelf zie niet zo veel nadelen bij beiden geslachten alhoewel de meiden natuurlijk eerder kans hebben op mamatumoren en dat is wel een heel groot nadeel als ik eerlijk ben (verkort meestal de levensduur als je dat voor hebt en dure operaties).
Mannetjes stinken ook niet meer dan vrouwtjes , ik weet niet hoe dat de wereld in is geholpen maar als je niet schoonmaakt stinken ze allemaal net zo erg want een rat ruikt niet naar viooltjes.
Wil je ratten die op je schoot, nek, bank etc in slaap vallen en gezellig bij je liggen dan zou ik persoonlijk voor mannen gaan want die zijn vaak
als ze iets ouder worden rustiger/luier dan vrouwtjes die druk zijn met nieuwsgierig zijn (wat ik dan weer leuker vind omdat ze leergieriger zijn naar mijn persoonlijke mening).
Mannen worden vaak ook flink groter dan vrouwtjes dus daar moet je ook wel een beetje rekening mee houden als je hamstertjes verwacht hahaha.


Waarschuwing: rattenkooi Remy is totaal ongeschikt als rattenkooi en gaat op den duur veel kosten aan Dierenartsbezoekjes ivbm onder andere het voor de rat vreselijk pijnlijke Bumblefeet , dus laat je deze walgelijke kooi nooit aansmeren door een onwetende dierenwinkel !!