Hier kunnen de mensen die rittens hebben/hadden van Riezz&Ratzz een review schrijven over hoe het allemaal is gegaan in de rattery en met jullie huisdiertjes.
Vergeet er niet het nestletter te vermelden anders weet ik niet over welke rittens het gaat haha.
Groetjes Riezz

Commentaren: 21
 • #21

  rachel (maandag, 03 februari 2020 20:51)

  twee lieve zusjes van J nest - Nova met haar kroontje op borst en Orion met haar witte stip. Nova, net als haar naam, wil overal gaan en Orion wil liever slapen. Dochter heeft beide altijd op haar schot.

 • #20

  Dieneke (maandag, 03 februari 2020 14:30)

  Voor mij een bekende en zeer geliefde rattery en ik ben heel blij dat hij weer terug is!
  Een rattery die je goed op de hoogte houdt van hoe alles loopt, hele mooie foto's maakt en veel tijd besteed aan de nestjes.
  Daarom hoop ik dat hij nog lang met plezier en gezondheid mag blijven fokken en altijd zulke lieve, gezonde rittens blijft krijgen.
  Voor mij was het spannend of ik rittens zou krijgen want ik was er laat bij, maar tot mijn geluk kon ik 2 ventjes krijgen, ik heb ze nu in huis en ik geniet er volop van, ze zijn zo leuk, lief en heerlijk.
  Maar als iemand niet in aanmerking komt, dan is Riezz ook iemand die je doorstuurt naar andere ratteries en je niet in de kou laat staan.
  Een rattery die ik bij iedereen aan zou raden, Riezz blijft ook altijd belangstelling hebben voor de ratten die je bij hem hebt opgehaald en dat is iets wat ik zelf heel belangrijk vind.
  Ik hoop dat ik in de toekomst weer geweldige ratten op kan komen halen

 • #19

  Ayla (zondag, 02 februari 2020 19:57)

  Twee zusjes uit het J-nest, gedoopt Freya en Venus, naar twee liefdesgodinnen uit verschillende culturen.
  Je kunt 100% merken dat ze met liefde zijn grootgebracht: ze zijn niet schuw of agressief wanneer je met je hand in de kooi komt. Ook zijn ze speels, verkennen ze graag grenzen, maar altijd met het doordachte gedrag van een ratje. Komen ook uit zichzelf weer bij me zitten (na 1 dag al!).
  Wanneer mensen ratjes in huis nemen is Riezz zéker een grote aanrader en is ook zijn vaak geüpdate site en facebookpagina een aanrader om goede en betrouwbare achtergrondinformatie te vinden.
  Dikke tien+!!!

 • #18

  Helga (zondag, 02 februari 2020 19:56)

  Prachtige lieve rittens uit het J nest.
  De ventjes moesten eventjes wennen maar vlogen daarna alle kanten uit op onderzoek door hun nieuwe huis. Ze zijn nieuwsgierig en klimmen uit zichzelf al op onze handen. Echt blij met ze!
  De updates met foto's vanaf de geboorte van alle rittens was echt mooi om te zien, hele fijne rattery :)

 • #17

  Inge (zondag, 02 februari 2020 13:53)

  Op 22 december werd ze geboren, samen met al haar broertjes en zusjes en eigenlijk zat het helemaal niet in de planning, maar ja, ik zat zelf met één meisje die was gebleven, dus dit kwam gewoon perfect uit, en zo is het gekomen en ben ik mijn kleine Siggy gaan halen. Zwart iertje met machtig mooie dumbo oortjes, en wat een karakter, zo lief, zo eigenwijs, absoluut zalig. Dank je wel voor die waanzinnig mooie lieve meisje, die zich al direct thuis voelde bij ons. Ben helemaal gelukkig met haar.

 • #16

  Wil Bakker (zondag, 02 februari 2020 11:14)

  1 februari was voor ons de dag dat we 2 ventjes op gingen halen, uit het J nest, bij Riezz en Peter. Na een paar jaar zonder ratjes begon het toch weer te kriebelen. Wat zijn dit superlieve en handtamme ratjes zeg. Ze hebben even moeten wennen aan nieuwe geluiden en luchtjes, maar 's avonds werd de kooi ontdekt. Geweldig! Vaak wordt er bij een revieuw gevraagt of je deze rattery aan zou raden, dat is bij Rattery Riezz en Ratzz een dikke jazeker!!

 • #15

  Margot Taeymans (zondag, 02 februari 2020 09:28)

  Hele leuke ervaring met jullie. Ik heb een meisje uit het I nest, en 1 uit het J nets, die ik samen heb opgehaald.
  De meisjes zijn echt heel tam, ze kwamen diezelfde avond al knuffelen en zelfs spelen, tonen geen angst als je in de kooi gaat, en komen ook meteen graag bij je zitten.
  Ook erg leuk dat er zoveel foto's en updates waren vanaf de geboorte, zo hebben we ze toch ook wat zien opgroeien zolang ze nog bij de mama waren.Heel vriendelijke mensen ook, die met zorg en liefde met hun beestjes omgaan.
  Ook de moedertjes krijgen een goed leven als huisdier, en niet gewoon als fokdier met massas samen in een kooitje ofzo. Alles was heel verzorgd en de dieren zagen er goed verzorgd en gelukkig uit.
  We kregen ook een zakje eten mee, om de overgang naar ons voer makkelijker te maken. Zeker een heel fijne ervaring

 • #14

  Stephanie (maandag, 09 juli 2018 15:34)

  Op 8 juli 2018 zijn wij Hydra en Helia gaan ophalen. Het goede voorgevoel bleek terecht. Wat een lieve zorgen voor de ratten! En super tam. Eenmaal thuis de meisjes in hun kooi gezet. Voor hun net zo spannend als voor ons. Helia begon verlegen, maar laat nu duidelijk merken dat zij beetje meer de baas is. De hele kooi werd besnoven en onderzocht. Wat zijn ze snel! Fijn dat ze elk hoekje gingen verkennen, want dat zien wij als baasje graag. Ook vandaag rollen bollen ze door de hele kooi. De kinderen hebben ze ook al vast mogen houden, uiteraard met mij erbij. Zo leren de ratjes ons kennen en wij hun. Terug in de kooi werden ze helemaal gek van blijdschap, ze mochten bij ons zijn en waren als een ritten zo blij �Dat motiveert om ze lekker vaak te pakken. Het zijn he3l sociaal opgevoede rittens en hier zijn ze al snel gewend. Wij houden ons niet in, ze kunnen maar beter wennen aan ons gekke mensgeluidjes � Een rattery met hart voor de dieren, ik zeg doen!

 • #13

  Anne (donderdag, 19 oktober 2017 13:25)

  Zondag 15 oktober hebben we twee prachtig lieve ventjes op mogen halen bij Riezz en Peter. Wat zijn ze leuk! Ons rexje Lex en gladhaartje Max. Vanaf de eerste minuut al ontzettende knuffelkonten en totaal niet verlegen. Hangen in de tralies wanneer je voorbij loopt of naast de kooi komt zitten, ook spelen en stuiteren ze geregeld als dolle broertjes door de kooi. Wanneer we het hok openen komen ze meteen op je af en laten zich heel makkelijk uit de kooi tillen. Onze dochter is in de wolken. Lievere huisdiertjes hadden we ons niet kunnen wensen. Je merkt aan deze gelukkige ratjes dat ze al 6 weken volop liefde en aandacht hebben gehad van Riezz en Peter. Dank je wel! We zullen nog geregeld een fotootje toesturen!

 • #12

  Inge (maandag, 16 oktober 2017 06:04)

  Lief kereltje opgehaald bij Riezz & Peter. Het hele nest heerlijke hummels, super lief, en al behoorlijk groot voor hun leeftijd. Lekkere stuiterballen die gek zijn op aandacht. Ik ben heel blij met Galahad, en hij is meteen opgenomen in de groep jonge ventjes hier. Bedankt voor weer een super lief mannetje.

 • #11

  Julie Dz (zondag, 15 oktober 2017 22:51)

  Ik heb twee mannetjes uit het G nest van deze rattery.
  Altijd zeer veel info en foto's kunnen volgen terwijl ze nog in de rattery waren.
  Riezz fokt ratjes met een groot hart waarbij welzijn en gezondheid van de dieren op de eerste plaats komt, echt fantastisch!
  Nogmaals bedankt Riezz en Peter, het zijn schatjes, net als jullie!

 • #10

  Sonja (vrijdag, 01 april 2016 22:57)

  Uit het F nest hebben wij 2 meisjes, vanaf het begin werden wij van alles op de hoogte gehouden. Wat ons een vertrouwd gevoel gaf. Dat gevoel werd bevestigd bij de ophaal dag, elkaar nog nooit gezien hebben maar zo warm ontvangen worden. Met 2 prachtige meisjes naar huis gaan, Aafke en Fleur genieten volop van de dames die nog niet stil kunnen zitten. Bedankt Riezz en Peter.

 • #9

  Inge Vonk (vrijdag, 01 april 2016 00:29)

  Uit het F nest hebben wij een pracht van een meid gekregen. Een russisch blauwe japanner. We zijn vanaf het begin op de hoogte gehouden van de dracht, de bevalling en het opgroeien van de rittens. Veel foto's om bij weg te smelten. De ophaaldag was heel leuk en gezellig en ons meisje is een enorme lieve schat, speels en brutaal. We hebben nu al veel plezier met onze kleine meid, dus het heel leuk doet tussen haar vriendinnetjes.
  Riezz en Peter, bedankt voor opnieuw een geweldig mooi en lief rattenkind.

 • #8

  Renate de Vries (zaterdag, 16 mei 2015 17:17)

  Ook wij hadden met ons gezin 2 mannen uit het B nestje waarvan de laatste nu pas is gestorven (mooie leeftijd van 2 en half jaar) , wat een geweldig lieve rattenkindjes hebben wij gekregen van deze rattery en als we weer iets meer tijd in ons leven krijgen qua werk en zo denk ik wel dat er van deze rattery weer een stel druktemakertjes komen hier.
  Wij zijn dus heel blij dat Riezz een nieuwe start heeft gemaakt en zoals hij met de diertjes om gaat komen hier weer hele leuke gezinsleden van , want dat heb je met zijn ratjes, binnen een paar weken zijn ze bijna niet meer weg te denken uit het gezin met hun maffe gestuiter.
  Dank je Riezz voor de leuke vriendjes die ik en mijn kinderen hebben gehad van jou.

 • #7

  monica van der wiel (woensdag, 06 mei 2015 18:31)

  ik heb ook ratjes gehad van deze geweldige rattery ! de eerste 2 waren van 't A nest r&r amor en r&r amico! beide waren dumbo 2 geweldige stuiterballetjes en dol op knuffelen en aandacht! toen 't B nestje was geboren kwam r&r blizz bij me wonen een prachtige siam [ gewoon oor ] dat ook net als de andere 2 dol is op knuffelen en aandacht. wat 'n knapperd ook en toen het C nestje was geboren kwamen er nog twee stuiterballetjes erbij ! dat waren r&r coca cola en r&r cesar millan. zit je daar elke avond met ploppende ratties op je schouder en niets liever doen dan bij je te zijn dat is toch genieten !als je rittens heb van deze geweldige rattery weet je zeker dat ze dol z'n op knuffelen, aandacht trekkertjes zijn en gezond naar je toe gaan! in deze geweldige rattery draait alles op gezondheid ,welzijn van de dieren voorop wat ik erg belangerijk vind . ook de ouder dieren worden met veel zorg uitgekozen. als je bij peter en riezz komt wordt je er altijd gastvrij ontvangen en voel je er thuis wat ik net zo belangerijk vind.kortom een geweldige rattery waarvan je zeker weet dat je een heerlijk en lieve knuffelrat heb. riezz steekt er al zijn tijd in om alle rittens tot heerlijke knuffelkontjes te maken en dat is geweldig ! 'n top rattery van de bovenste plank!

 • #6

  Dieneke (maandag, 20 april 2015 10:19)

  Ik heb 5 ratten van deze rattery gehad, waarvan er 3 nog heerlijk vrolijk rond huppelen.
  Bilbo is al 2,4 jaar!
  Ik heb altijd goed contact met deze rattery, ik vond het ook heel fijn om zoveel updates en foto's te zien en te krijgen.
  Dit is een rattery die met het hart fokt en eerlijk is, dat merk je aan alles.
  Ik kom graag weer terug om te reserveren.
  Altijd zo gastvrij als je bij deze mensen komt, heel vriendelijk en gezellig.

 • #5

  Audry Cornelis (zondag, 19 april 2015 20:44)

  Heb 4 dames van Riezz en ratzzz en stuk voor stuk aandacht trekkers. Heb nog nooit zulke tamme ratten gehad als deze meiden.

 • #4

  Karin (zondag, 19 april 2015 01:03)

  Ik heb 3 mannetjes (E-nest) van de rattery RiezzenRatzz. Ik heb altijd dieren gehad, maar hiervoor nog nooit ratjes. Nou, het was een hele openbaring! Wat zijn ze geweldig! :-D... Ik ga absoluut keihard duimen dat de rattery weer nieuw leven wordt ingeblazen! :-D Dan ga ik zeker gebruik maken van de reserveringslijst! (als het aan mij ligt iig ;-)...haha) Riezz is een ontzettend fijn en warm iemand en ik had dan ook meteen een fijn gevoel toen ik kennis kwam maken. Ratjes zaten in een mooie kooi die hij speciaal had laten maken, hadden lekker de ruimte en alles heerlijk schoon. Een paar weken later was dan eindelijk de afhaaldag aangebroken en Riezz en zijn partner hadden het super geregeld: zeer gastvrij en ik kreeg voer en bodembedekking mee en een cd-rom met foto's van de jongens. Helemaal top dus!

 • #3

  H. Franse (woensdag, 15 april 2015 15:22)

  Wij hebben ui het C-nest 2 prachtige siameesjes mogen kopen bij deze rattery. Vanaf het 1e contact is alles fijn verlopen. Omdat het voor ons de eerste keer was dat we ratten kregen, goede uitleg en begeleiding gekregen. Duidelijk mensen met verstand en een groot hart voor deze dieren.
  De ratjes zijn gezond, en erg tam. Hele vrolijke diertjes.
  Wanneer wij nog ratjes nemen komen wij zeker terug bij deze rattery!

 • #2

  P van I (woensdag, 15 april 2015 13:42)

  Ik heb/had 2 mannen uit het B nest van Riezz ( december 2012)en wat een geweldige diertjes.
  De broers hebben hier in vrede en in gezondheid geleefd en in februari 2015 heb ik Brain in laten slapen omdat hij "op" was .
  Zijn broer Bink woont hier nog in goede gezondheid , omdat hij geen andere rat accepteert leeft hij lekker zijn leventje alleen met mij en dat lijkt hem goed te bevallen.
  Ik neem hierna geen ratten meer omdat ik er steeds minder tijd voor heb, maar zou ik nieuwe ratten nemen dat absoluut weer van Riezz want wat zijn zijn gefokte ratten leuke mensgerichte stuiters.
  Ik vind het SUPER dat hij denkt over een doorstart want wat een verlies is het voor de rattenwereld als hij nooit meer zijn liefde in nieuwe rittens zou stoppen.
  Ik zeg: Een man die leeft voor zijn beestjes en dus een rattery uit duizenden.

  Riezz Ik wens je alle succes van de wereld want je verdient het !

 • #1

  Inge Vonk (woensdag, 15 april 2015 02:47)

  Hoi hoi.
  Ik heb ratjes gehad uit het B, C en D nest en heb nu nog altijd Equinoxe uit het E nest. Allemaal hadden ze een geweldig lief karakter en een goede gezondheid. Equinoxe is ondertussen voor de 2e keer moeder geworden en uit dat nest blijft het enige meisje en twee van haar broers bij ons wonen. Hier zijn wij altijd gek geweest op onze R&R ratten, en kunnen alleen maar hopen dat er in de toekomst nog zullen komen.