Het aloude forum zal niet zo druk zal zijn maar hopelijk wel gezellig en ik hoop dat we hier een beetje info uit wisselen over medicijnen , voer etc etc  .

Ik denk ook dat er steeds minder mensen behoefte hebben aan een forum omdat Facebook het meeste heeft overgenomen , maar ik persoonlijk vind een forum heel vaak gezelliger omdat je elkaar iets beter leert kennen dan op een mega groot ijskoud social medium.

 

De Beheerders van het forum zijn Riezz en Dieneke .

Dit is de link van het forum dus wil je gezellig meelezen en babbelen, be welcome.... en anders staat onder aan de webpagina de knop voor de Facebook pagina van de rattery en daar is het wel drukker natuurlijk  .

 


We zijn intussen een paar maanden verder en het blijkt dus dat er maar weinig mensen zin hebben in een forum, maar ik houd het in de lucht omdat ik toch wel veel tips en medicatiegebruik etc die er staan wil bewaren en wie weet komen er nog mensen bij die mee willen helpen om vragen te beantwoorden en zo (aub luister niet wat "thuisdokter hobbyisten, opvangmensen, zogenaamde "ervaren" fokkers die de dierenarts uithangen ! etc " vertellen over medicatie in facebook groepen want ik heb daar de meest foute doseringen al voorbij zien komen............ ga dan 100% liever even naar een kundige dierenarts zoals: http://www.dapthas.net in Gent (België) .