Samenwerking met Rattery van hamelen een feit !

Zoals iedereen al is opgevallen denk ik intussen, is dat ik een samenwerking ben aangegaan met rattery van Hamelen in Breda.
In de loop der maanden is er via een andere vriendin van mij een vriendschap ontstaan tussen Astrid (de stuwende kracht achter de rattery) en mij en eigenlijk zijn we het op de meeste vlakken eens.
Ow voordat er weer roddels in het circuit komen, nee ik heb geen ruzie met de ratteries waar ik voorheen alles mee samen deed maar het is even tijd om een frisse wind door mijn kooi te laten gaan en de ratjes van van Hamelen zijn nu precies de diertjes die ik zoek voor mijn meisjes qua karakter en persoonlijke smaak en als Astrid toevallig de dekman niet heeft die ik voor ogen heb kan ik gewoon bij een andere bevriende rattery terecht .
Natuurlijk blijft mijn vriendin Julie mijn dependance want ik wil ten aller tijden dekmannen in reserve houden als er iets mis gaat en de lijn super blijkt te zijn, ik heb al zo veel lijnen weggegooid zien worden waar de ratten 3 jaar van werden dat ik dat vreselijk vind want uiteindelijk willen we graag dat de beestjes ouder worden dan de meestal voorkomende 2,3 jaar.
De eerste samenwerking met Astrid is dus met de eerstkomende twee nesten en ik denk dat deze combi's helemaal leuk gaan zijn (in ieder geval voor dat wat Astrid en ik zelf graag in de kooien willen hebben en dat is en blijft bij mij op de eerste plaats staan).
Dus mensen er is geen ruzie of zo met de anderen, nee ik wil gewoon iets anders en Astrid haar werkwijze en vooral denkwijze sluiten helemaal aan bij mij dus tja dan gaan we er gewoon voor en kijken wat het wordt .