The Royal Family

Mijn eigen ratjes hebben meestal een Adelijke naam , prinses, koningin, keizerin, farao, tsarina ,Goddelijks of iets dergelijks (of ik moet ècht niets kunnen bedenken dat adelijk is).
Ik ben zelf heel erg dol op geschiedenis van de koningshuizen uit vergane tijden ( vooral de middeleeuwen) en andere geschiedkundige namen dus ik vind het geweldig om de meiden namen van oude Adel te geven ...................... en zo heeft iedereen zijn eigen afwijking haha.


RAINBOWBRIDGE

Wat zijn er al veel ratjes de revue gepasseerd hier in de loop der jaren, nog steeds jammer dat de meeste ratjes sterven tussen de 2 en de 3 jaar .
Ik vind dat nog altijd een nadeel van het houden van ratten .

Ik ben niet zo van het eindeloos door dokteren want meestal is het een gebed zonder end , een tumor wil ik absoluut weg laten halen maar als er op een andere plek meteen weer een nieuwe opduikt dan stop ik ermee en kijk ik hoe lang een leven nog dierwaardig is en hoe ik het voor mijzelf zou willen als ik zo ziek zou zijn, wat dat betreft ben ik heel realistisch .